Γνωρίστε μας

Προφίλ

Προφίλ

Η Εταιρεία Μπίμπαση Αναστασία ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον χώρο του κρέατος στην περιφέρεια Hπείρου από το 1990 με πρωτεργάτη τον Ιωάννη Μπίμπαση και στη συνέχεια την κόρη του Αναστασία. Τώρα ερχόμαστε στην σημερινή εποχή μέσα από όλες τις αντιξοότητες που επικρατούν στο ολοκαίνουριο κατάστημά μας για να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο πελατών στην πόλη των Ιωαννίνων και όχι μόνο.

Η κρεαταγορά Μπίμπαση έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο χώρο και ταυτόχρονα έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση από κάθε πελάτη και προμηθευτή. Στόχος μας είναι οι πελάτες να απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων κρέατος και συνάμα μέσα από ένα πολύ καλά δομημένο και ενημερωμένο προσωπικό του καταστήματος. Η μεγάλη και ιδιαίτερη ποικιλία κρεάτων θα ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα και επιθυμίες σας.

Η επιλογή των πιστοποιημένων κτηνοτροφικών μονάδων και των προμηθευτών γίνεται κάτω από αυστηρά κριτήρια έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα των κρεάτων. Έτσι, το βόειο-μοσχαρίσιο κρέας επιλέγεται από ελληνικές και γαλλικές φάρμες, καθώς και από φάρμες βόρειας, νότιας Αμερικής, Αυστραλίας κ.α. Επιλέγουμε ελληνικά χοιρινά διότι στην Περιφέρεια Ηπείρου υπάρχει παράδοση στην εκτροφή χοίρων από τις αρχές του '70 κυρίως από την περιοχή της Φιλλιπιάδος. Εξασφαλίζουμε έτσι την εξαιρετική ποιότητα του χοιρινού κρέατος που σας σερβίρουμε. Επίσης η επιλογή των αμνοεριφίων και των πουλερικών γίνεται από την ελληνική ύπαιθρο συγκεκριμένα από την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων γι' αυτό η ποιότητα είναι άριστη.

Σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας και συντήρησης σημαντικό ρόλο παίζει η αυστηρή και συνεχής επίβλεψη από γνώστες του κρέατος, η τεχνογνωσία και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός. Το κρέας αναδεικνύεται σε προϊόν μέγιστης διατροφικής αξίας και κατακτά στο τραπέζι σας τη θέση που του αρμόζει. Σε συνδυασμό με την αυστηρή επιτήρηση και τον προσωπικό εξονυχιστικό έλεγχο κατά το στάδιο της επιλογής των καλύτερων φυλών επιτυγχάνουμε να εξασφαλίσουμε εκλεκτά κρέατα υψηλής διατροφικής αξίας, εξαιρετικής ποιότητας και άριστης υγιεινής.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η εταιρεία μας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, εφαρμόζει εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO & HACCP. Επιπλέον, η άριστη ποιότητα εξασφαλίζεται και μέσω της συνεργασίας μας με ειδικό επιστήμονα, Τεχνολόγο Τροφίμων.