Επισκεφθείτε μας

Το κατάστημα

Το κατάστημα

Η έμπειρη ομάδα πωλητών του καταστήματός μας είναι πάντοτε έτοιμη για να σας προσφέρει τις κατάλληλες συμβουλές για το κομμάτι, την κοπή ακόμα και τη “συνταγή” για την κάθε περίσταση.

Βρισκόμαστε εδώ για εσάς, τους λάτρεις του κρέατος, για εσάς που γνωρίζετε από ιδιαίτερες κοπές, ξεχωριστές γεύσεις και την αληθινή ποιότητα στο πιάτο σας. Διαχρονικό μέλημά μας αποτελεί η δική σας ικανοποίηση. Η συνεχής μας προσπάθεια δεν τελειώνει μόνο εντός του καταστήματός μας. Έτσι, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, πραγματοποιούμε κατ’ οίκον διανομή τις ημέρες & τις ώρες που σας εξυπηρετούν.

Παράλληλα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του προσωπικού μας παρασκευαστηρίου, δημιουργούμε και σας προτείνουμε ιδιαίτερα έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες για το καθημερινό ή το γιορτινό σας τραπέζι αλλά και τις εκδηλώσεις σας με ξεχωριστά προϊόντα έτοιμα για μαγείρεμα, παρασκευάσματα από εμάς, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Αυτό αναμφισβήτητα διαφοροποιεί ουσιαστικά το κρεοπωλείο μας από τα υπόλοιπα και το καθιστά σημείο αναφοράς της πόλης.

Στο κρεοπωλείο μας έχουμε την ανάγκη να σεβόμαστε τον κάθε πελάτη και να προσπαθούμε να πραγματοποιούμε κάθε του επιθυμία!

Δέσμευσή μας, η καλύτερη δυνατή ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα.  Βρείτε μας καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 08:30 το πρωί ως το 20:30 το βράδυ στο 4ο χλμ. Ιωαννίνων - Αθηνών, στα Ιωάννινα. Δεν μένει παρά να μας επισκεφθείτε…